Булевар војводе Петра Бојовића 1А Бања Лука Република Српска

+387 51 330 901

Факс: +387 51 312 580

Е-ПОШТА / еЗапослени

Logo

Контакт


Пољопривредни факултет
Универзитет у Бањој Луци
Универзитетски град
Булевар војводе Петра Бојовића 1А
78000 Бања Лука
Република Српска
Босна и Херцеговина
Телефон: +387 51 330 901
Факс: +387 51 312 58

Ваше име (обавезно)

Ваша е-пошта (обавезно)

Предмет

Ваша порука