Булевар војводе Петра Бојовића 1А Бања Лука Република Српска

+387 51 330 901

Факс: +387 51 312 580

Е-ПОШТА / еЗапослени

Logo

Ранг листа кандидтата за упис на II циклус студија (мастер) 2017-2018 школске године

  1. прелиминарна листа КСП I уписни рок
  2. ранг листе ѕа упис на мастер студије I уписни рок