Булевар војводе Петра Бојовића 1А Бања Лука Република Српска

+387 51 330 901

Факс: +387 51 312 580

Е-ПОШТА / еЗапослени

Logo

Отворен натјечај за упис студената на послиједипломски специјалистички студиј Пословно управљање у агробизнису – MBA у Загребу

Студиј је намијењен високо образованим особама који желе развити и унаприједити своја знања из менаџмента, маркетинга и финанција с посебним нагласком на агробизнис. Студиј пружа и стјецање знања у подручју закона о храни у Еуропској унији, сигурности хране и стандарда квалитете.

На студију који траје 2 године (4 семестра) настава се одржава на енглеском и хрватском језику, а уз наставнике с Агрономског факултета у проведби наставе судјелују и наставници са сљедећих институција: Прехрамбено биотехнолошки факултет у Загребу, Економски факултет у Загребу, Wageningen University (Низоземска), University of Debrecen (Мађарска), Budapest Business School (Мађарска) и Slovak University of Agriculture, (Словачка). Осим допуснице Министарства знаности, образовања и спорта, Студиј има и међународни цертификат AgriMBA мреже.

Цијена студија износи 30.000 кн.

Натјечај за упис отворен је до 5. децембра 2016. године, а све подробности о студију као и on-line пријава доступни су на мрежној страници студија: http://mba.agr.hr. Сва додатна питања можете упутити е-поштом (mba@agr.hr) или телефоном (01/ 2393 763).

Брошура:  mba-_ab_letak_2016

Линк на отворен натјечај: http://mba.agr.hr/hr/news/natjecaj-za-upis-studenata-u-akademskoj-godini-201617-u-prvu-godinu/

mba